Een gazon in uw tuin?


Derwort Hoverniers is gespecialiseerd in de aanleg van mooie, groene gazons.
Het regelmatig maaien van gras is van groot belang bij het onderhoud hiervan.
1 x per week maaien is aan te raden, waarbij we u in het voorjaar zelfs willen adviseren om dit 2 x per week te doen. Op deze manier blijft het gras optimaal verzorgd en verkleint u de kans op onkruidvorming en grasziektes aanzienlijk. 

Water is zeer belangrijk voor uw gras

Daarom is het regelmatig sproeien van uw gazon erg belangrijk. Water is namelijk de eerste levensbehoefte voor gras. Te weinig water is niet goed, maar te veel water ook niet! Het verwijderen van dood gras en eventueel onkruid of mosvorming uit uw gras is daarnaast een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan uw gazon.
Dit kunnen wij er handmatig of machinaal 'uitkammen', ook wel verticuteren genoemd. Door deze techniek toe te passen krijgen voornamelijk schimmels veel minder kans en wordt het gazon weer verjongd.

Wilt u het onderhouden van uw gras/gazon, of eventueel aanleggen van nieuw gazon aan ons uitbesteden ….Derwort Hoveniers staat voor u klaar.

Kunstgras

Kunstgras is een mooi  alternatief voor natuurlijk gras. Het is slijtvast, duurzaam en wordt niet beïnvloed door weersomstandigheden. Door de nieuwe technologie zijn de ontwikkelingen zodanig verbeterd dat kunstgras nauwelijks meer van echt gras is te onderscheiden, hoewel er natuurlijk niets boven een echt gazon bestaat :-).

Kunstgras is in diverse hoogtes en kleuren te verkrijgen. De keus aan diverse soorten kunstgras is groot, veel gebruikte toepassingen hiermee zijn o.a. voor:

-tuinen
-balkons
-sportvelden

en zelfs binnen in huis wordt kunstgras gebruikt.

Vrijblijvende offerte >

Uw nieuwe tuin laten aanleggen door een vakbekwaam hovenier?
Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Bel 06-26324525 of mail naar info@derworthoveniers.nl