Tuinonderhoud


Een tuin zit vol met leven, zelfs een onderhoudsvriendelijke tuin heeft verzorging nodig. Wanneer u tuinonderhoud uitbesteedt aan Derwort Hoveniers bent u verzekerd van een professionele voorjaarsbeurt of natuurlijk een grondige najaarsbeurt van uw tuin zodat deze op tijd winterklaar is.

Snoeiwerken, gazononderhoud

Snoeiwerken zoals het snoeien van hagen en het snoeien van bomen zijn veel voorkomende werkzaamheden binnen het tuinonderhoud door Derwort Hoveniers. Maar ook zonder tuinonderhoudscontract kunnen wij voor u incidenteel boomonderhoud plegen of bomen rooien, hagen scheren/heg knippen, gazononderhoud of vijveronderhoud uitvoeren en kunt u ons bellen voor allerlei overig snoeiwerk en tuinonderhoud. Wij staan graag voor u klaar!

Kosten tuinonderhoud

De prijs voor tuinonderhoud verschilt, wij kunnen de regelmaat van het tuinonderhoud aanpassen aan uw wensen. Vraag gerust de tuinonderhoud prijzen aan ons op!

Welke vormen van tuinonderhoud kunnen wij aanbieden?

Groot tuinonderhoud

Het groot onderhoud gebeurt 1 of 2 keer per jaar, doorgaans in het voor– en/of najaar. De werkzaamheden van groot onderhoud zijn onder andere snoeien, 20% uitdunnen van heesters, het verticuteren, beluchten, maaien en bemesten van het gras.

Regelmatig tuinonderhoud

Regelmatig onderhoud gebeurt zo’n 4 tot 5 keer per jaar. De werkzaamheden zijn onder andere het snoeien van hagen, het bijwerken van graskanten ,verticuteren, beluchten, maaien en bemesten van het gras, onkruid verwijderen, het straatwerk schoonspuiten door middel van een hogedruk reiniger.

Maandelijks tuinonderhoud

Bij maandelijks onderhoud komen we één keer in de maand uw tuin bijwerken. De werkzaamheden bestaan uit snoeien, onkruid wieden, graskanten bijwerken, maaien eventuele waterpartijen schoonmaken.

Wekelijks tuinonderhoud

Bij deze vorm van onderhoud geeft u in feite al het tuinwerk uit handen. Grasmaaien, onkruid wieden, verplanten en aanplanten, bemesting, kortom alle werkzaamheden worden door Derwort Hoveniers verzorgd.

Vrijblijvende offerte >

Uw nieuwe tuin laten aanleggen door een vakbekwaam hovenier?
Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Bel 06-26324525 of mail naar info@derworthoveniers.nl

Waarom tuinonderhoud uitbesteden?

Door het onderhoud van uw tuin uit handen te geven aan Derwort Hoveniers behoudt u de juiste kwaliteit van uw tuin en worden heesters, vaste planten en hagen of bomen verzorgd met professioneel materiaal en gereedschap. Wij staan graag voor u klaar om een hoge kwaliteit tuinwerk te leveren wat een hoop werk uit uw handen neemt. Het tuinonderhoud zal uiteraard worden afgestemd op uw persoonlijke wensen.