Tuin ontwerp


Waar ligt voor u de essentie van uw tuin?
Zodra uw wensen duidelijk zijn, wij de sfeer en uitstraling van uw woonhuis en de omgeving in ons hebben opgenomen, kunt u de creatieve en praktische invulling gerust aan ons over laten!

Wat kan een tuinontwerper voor u betekenen?

Door samen te werken met een professionele tuinontwerper kunnen wij in overleg met haar de mooiste en meest praktische tuin voor u realiseren. Onderaan deze pagina vindt u een korte kennismaking met Audrey Coert van Land-made Tuinontwerp.

Tuin ideeën

Voorbeelden van tuinontwerpen voor andere klanten laten wij niet zomaar op onze site zien. Iedere klant staat bij ons hoog in het vaandel en een tuinontwerp is een persoonlijke kwestie, vandaar. U kunt wel ideeën opdoen via de fotoslider op deze pagina of bekijk een aantal door ons gerealiseerde projecten.

Uiteraard kunnen wij in een persoonlijk gesprek wel het één en ander aan u tonen.
Neem hiervoor telefonisch contact met ons op en maak een afspraak!

Interesse in aanleg of renovatie van uw tuin en nog komend voorjaar ervan genieten? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

Vrijblijvende offerte >

Uw nieuwe tuin laten aanleggen door een vakbekwaam hovenier?
Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Bel 06-26324525 of mail naar info@derworthoveniers.nl

Land-made Tuinontwerp

Genieten van uw tuin of dakterras begint met een goed ontwerp. Of u nu denkt aan een prairietuin, een cottage tuin of een speelse gezinstuin, ik weet uw tuinwensen te vertalen naar een eigenzinnig ontwerp dat past bij uw woning en leefstijl.
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen, kijken we naar de tuin en de omgeving en bespreken we de mogelijkheden. Ik licht de werkwijze van mijn bureau toe en maak een passende offerte. Ik neem ik u mee in het proces van idee naar ontwerp. Vervolgens werk ik het ontwerp uit met een beplantingsplan en technische details.

Daarmee is uw tuin op papier klaar. Om uw tuin echt tot leven te brengen, werk ik graag samen met Derwort Hoveniers. Vanwege hun vakwerk en liefde voor uw tuin. Onze samenwerking heeft inmiddels al een aantal mooie projecten en gelukkige opdrachtgevers opgeleverd.
Hopelijk mogen we u daar binnenkort ook bij noemen!
hartelijke groet,
Audrey Coert